nlfrende
RSS Twitter

De organisatie

Steetec levert en installeert scherminstallaties en verduisteringsinstallaties in Nederland en andere tuinbouwlanden. De broers Hans en Paul van Steekelenburg startten Steetec in 1984. Ze hebben het bedrijf weten uit te bouwen tot een vooruitstrevende onderneming, met vakkundige medewerkers en proberen continue de ontwikkelingen voor te blijven. Een goed voorbeeld hiervan zijn het door Steetec ontwikkelde en gepatenteerde 3XS slipsysteem en het VSd® slipsysteem.

Door de korte lijnen binnen het bedrijf, het persoonlijke contact en de intensieve kennis van de tuinbouw is Steetec in staat projecten naar volle tevredenheid van de klant te bewerkstelligen.

Steetec heeft een transparante bedrijfsstructuur. Zo heeft een klant altijd met één aanspreekpunt te maken, voor de volledige coördinatie en een optimale begeleiding. Door de scherminstallaties in de eigen werkplaats zoveel mogelijk prefab voor te bereiden, treedt er op de projectlocatie zo min mogelijk tijdverlies op. Op deze manier neemt het bedrijf de opdrachtgever alle zorg uit handen.